WERKEN BIJ ABM INSTALLATIETECHNIEK

ABM Installatietechniek is een vooruitdenkend totaalinstallateur op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie, koeling en loodgieterswerk. Onze servicegerichte en landelijk opererende organisatie telt ca. 130 medewerkers, regionaal verspreidt over 4 vestigingen.

 

Ben jij een jonge techneut, schoolverlater, service monteur of leidinggevende en op zoek naar een mooie job? Dan ben je hier op de juiste plaats.

GEDREVEN PROJECTLEIDER

Als projectleider geef je leiding aan een projectteam en ben je in staat om de productie te bewaken. Je stuurt op hoofdlijnen en met een no-nonsense aanpak schakel je tussen operatie en techniek. Ook ben je verantwoordelijk voor het behaalde resultaat en de daarmee samenhangende omzet.

Wat we van je vragen

  • Je beschikt over een MBO, MIT of vergelijkbare opleiding met minimaal 5 jaar ervaring;
  • je bezit leidinggevende kwaliteiten en bent communicatief zeer vaardig;
  • je kunt creatief denken en snel schakelen;
  • je geeft leiding aan een projectteam en bent in staat om de productie te bewaken;
  • je bent omzet en resultaat verantwoordelijk.

Wat we je bieden

  • Wij bieden een afwisselende baan, verantwoordelijkheid in de functie, een passend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens onze CAO. 

Solliciteer! 

Vul onderstaand formulier in of stuur een e-mail.

*
*
*

SOLLICITEER DIRECT!

Voor sollicitatie kun je contact opnemen met Frank Luijcx.
Bel 010 514 00 00 of stuur een e-mail.ABM Installatietechniek
Weg en Bos 27-29, Bergschenhoek

OVER ABM INSTALLATIETECHNIEK

ABM Installatietechniek is een zelfstandig onderdeel van Bogro BV uit Snelrewaard. Bogro is een vooruitdenkend totaalinstallateur op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie, koeling en loodgieterswerk.


Onze servicegerichte en landelijk opererende organisatie telt ca. 130 medewerkers, regionaal verspreidt over 4 vestigingen. 


MEER OVER BOGROBV.NL ›
WERKEN BIJ BOGRO?

ABM Installatietechniek en Bogro BV maken onderdeel uit van dezelfde groep. Kijk voor nog meer vacatures op werkenbijbogro.nl.